Hoofdsponsor

Teamfotoshoot-HB1-201782.jpg

Edwin Groen Tweewielers BV. is al jaren een begrip in de kop van Noord-Holland. Een gigantische oppervlakte met fietsen voor jong en oud. In welke prijsklasse u het ook zoekt; Edwin Groen heeft een zeer groot aanbod.

Door groot in te kopen en veel te adverteren kun je bij Edwin Groen terecht voor zeer veel A-merken die tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Elektrische fietsen zijn op dit moment aan de orde van de dag. Het getrainde en ervaren personeel staat 6 dagen per week voor u klaar om voor u de juiste fiets te vinden.

Daarnaast is service en klantvriendelijkheid een focus binnen dit bedrijf. Het altijd vriendelijke personeel en het hoge service-niveau is een duidelijk gegeven. Oplossingsgericht, hoog service-niveau in winkel en werkplaats en meedenkend personeel. Een prima plek om uw fiets aan te schaffen.

Wilt u eens kijken en zien wat Edwin Groen allemaal te bieden heeft? Ga snel eens langs in de winkel op de Middenweg 554 in Heerhugowaard-Noord. U zult verstelt staan van de prachtige winkel en de massa aan fietsen. Eerst een indruk krijgen wat er allemaal is? Kijk snel eens op de website: www.edwingroen.nl

edwin-groen-banner.svg

Edwin Groen Tweewielers BV
Middenweg 554 
1704 BP Heerhugowaard
(tegenover de kerk in Heerhugowaard-Noord)

072-5716100
info@edwingroen.nl

Website: www.edwingroen.nl