Over ons

Over Hugo Boys

Over ons

Voetbalvereniging Hugo Boys is ontstaan in 1934 en vanaf dag één staat plezier voorop bij Hugo Boys. De club is de enige voetbalvereniging in de Noord en een van de vijf voetbalverenigingen in Heerhugowaard. Er wordt gevoetbald in een oranje shirt, wit broekje en oranje sokken. De thuiswedstrijden worden afgewerkt op Hugo’s Sportpark. Naast de voetbal, speelt de handbalvereniging Hugo Girls ook haar thuiswedstrijden op dit complex.

Tot op heden is Hugo Boys nog steeds een echte dorpsvereniging welke een grote rol speelt in de samenleving van de Noord. Een club waar sportiviteit, teamspirit en plezier hoog in het vaandel staan, en naar we hopen nog vele mensen met plezier naar toe gaan en met plezier hun sport kunnen beoefenen.

Adres

Middenweg 539
1704 BE Heerhugowaard
Open route planner
Accommodatie

ACCOMMODATIE

Hugo Boys ligt midden in het gezellige dorp Heerhugowaard De Noord.

De accomodatie heeft drie wedstrijdvelden en een trainingsveld. Het C-veld en het trainingsveld zijn verlicht. Het A-veld heeft een grote tribune. In het seizoen 1999/2000 heeft Hugo Boys een nieuwe kantine en zes grote kleedkamers gebouwd.

In 2017/2018 is de club een samenwerking aangegaan met Hugo Girls. Gezamenlijk is een fantische nieuwe accomodatie neergezet waarbij handbal en voetbal op een terrein samenwerken. U bent van harte welkom voor een sportieve ochtend of middag.