Fysiotherapie

Fysio De Noord

Iedereen kan zonder afspraak langskomen in de verzorgingsruimte van Hugo Boys, op de dinsdag- en donderdagavond tussen 20.00-21.00 uur.Iedereen kan zonder afspraak langskomen in de verzorgingsruimte van Hugo Boys, op de dinsdag- en donderdagavond tussen 20.00-21.00 uur. jn ondersteunt ook dit seizoen Hugo Boys. Dit bestaat uit:

  • Ondersteuning van de selectie op de trainingsavonden
  • Gratis blessurespreekuur voor alle leden

Ondersteuning van de selectie op de trainingsavonden
Paul beoordeelt klachten, adviseert en geeft korte behandeling van blessures. Allemaal met één doel: de selectie optimaal te laten presteren!

Gratis blessurespreekuur voor alle leden
Dit levert je een snelle diagnose en advies op. Waar mogelijk direct korte behandeling, zodat je weer mee kunt doen met trainingen en wedstrijden.

Iedereen kan zonder afspraak langskomen in de verzorgingsruimte van Hugo Boys, op de dinsdag- en donderdagavond tussen 20.00 - 21.00 uur.

Wat we verder voor je kunnen doen
Fysio De Noord helpt je bij herstellen van (langdurige) blessures van spieren, pezen of gewrichten én voor revalidatie na operatie van bijvoorbeeld beschadigde meniscus, gescheurde kruisbanden of enkelbanden.

Behandelingen in de praktijk worden vergoed door de zorgverzekering, mits je een voldoende aanvullend pakket hebt.

fysio_de_noord.jpg

Buiten de trainingsavonden ben je welkom in de praktijk, 100 meter vanaf het Hugo Boys terrein. Naast sportblessures helpt Fysio De Noord je van uiteenlopende klachten te herstellen. Kijk voor het volledige zorgaanbod op onze website!

Fysio De Noord
Sint Annaplein 1
1704 BP Heerhugowaard
072 5711223
info@fysiodenoord.nl 
www.fysiodenoord.nl