Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Dinsdag 21 mei 2024

Lichtmasten B veld.

Momenteel zijn we informatie aan het opvragen wat de kosten zijn van lichtmasten voor het B-veld. Doordat alle jeugdelftallen en de G-teams op de maandag en woensdagavond trainen is het puzzelen om alles te laten trainen op één veld. Daarnaast is de belasting voor het C-veld hoog.

 

Banken geplaatst B-veld.

Op zaterdag 3 mei is met behulp van GrootTuinen drie banken geplaatst op het B-veld.

Deze banken hadden we indertijd overgenomen van WMC. Alleen nog de blauwe kleur overschilderen in oranje en dat is het plaatje compleet.

Altijd lekker dat je ook zittend naar een wedstrijd kan kijken.

 

Nut/Omni Fietsstocht van Stichting Nut.

Op zaterdag 8 juni is er weer de jaarlijkse fietstocht van Stichting NUT. Een mooie gelegenheid om de clubkas te spekken voor de verenigingen. Het bedrag wat je binnen kan halen is dit jaar maar liefst € 500, - Hiervoor moeten wel 10 mensen deelnemen aan de fietstocht. Als Hugo Boys doen wij hier ook aan mee. Wie voor Hugo Boys wil meefietsen kan zich opgeven bij secretaris@hugoboys.nl of bij Wim Haisma 06-51171304.

 

Kermis 2024.

Kantine, jeugd en sponsorcommissie hebben een mooi kermisprogramma gemaakt.

Vrijdag 24 mei start het met de traditionele traptrekkerrace voor de jeugd. Aansluitend kubbe met als afsluiter een feestavond met DJ Bo.

Zaterdag 25 mei 14.00 uur mixtoernooien voetbal. 16.00 uur spanning en sensatie met de penalty bokaal. Zowel voor de handbal als voetbal. 17.30 uur kermiswedstrijd JO-18 en om 18.00 uur handbal C1. Dit is een mooie opmaat naar kermishandbal dames 1 en het kermisvoetbal. Beide wedstrijden starten om 19.00 uur. Daarna feesten met DJ Jacco Silver en zanger Bernard Karsten.

  

G-toernooi

Helaas gaat het G-toernooi op zaterdag 15 juni niet door. De reden te kort aanmeldingen van teams. Het moge duidelijk zijn dat dit een zware tegenvaller is.

 

Waardcup 2024

Voorbereidingen zijn in volle gang. Er is een werkgroep die de Waardcup gaat organiseren.

Al eerder bekent gemaakt dat de speeldata, s 22,24 en zaterdag 26 augustus zijn.

We verklappen nog niets maar het wordt een mooie week voor een ieder die betrokken is bij Hugo Girls en Hugo Boys.

 

Resultaten 1e elftal

Het 1e elftal rijgt de overwinningen aaneen. Thuis werd Succes met 3-0 verslagen. Zeer knap was de uitoverwinning van 1-2 bij Victoria O. De Obdammers hebben grote ambities die de grond in werden geboord door een 1e elftal die op papier in een sterk aangepaste formatie aantrad. In de basis de “echte Hugo Boys-jongens Martijn Hand en Giel Borst” De laatste scoorde beide doelpunten. Opvallend was ook de rentree van Bart van de Burg. Na drie jaar afwezigheid speelde hij een halfuur mee en deed dit meer dan verdienstelijk.

Samenvattend een mooie teamprestatie.

14 dagen later werd Sint Boys met 6-0 afgedroogd. Het ene doelpunt was nog mooier dan de ander. Voor het publiek was het smullen geblazen.

Het vervolg is dat er nu een zeer interessante slotfase aanbreekt. De een na laatste wedstrijd is uit bij Alkmaarse Boys (4e plaats) en de laatste wedstrijd is thuis tegen de waarschijnlijk kampioen Dirkshorn. Wat ook een rol speelt is de stand in de 2e periode. Hierin staat Hugo Boys op de 3e plaats en heeft Winkel de beste papieren. Mocht Winkel de 2e periode pakken dan gaan de bovenste drie in de competitie door in de nacompetitie.

 

Bestuur Hugo Boys