Nieuws

Nieuwsoverzicht

VAN DE BESTUURSTAFEL

Vrijdag 19 april 2024

Aan en afmelden.

Tot en met 30 april kunnen leden zich afmelden. Dit is via de statuten bepaald. Wie zich na 30 april afmeldt, moet evengoed contributie voor het komende seizoen betalen. Mocht je overwegen om te stoppen met voetballen, dit vinden wij uiteraard jammer maar stuur voor 30 april een bericht naar ledenadministratie@hugoboys.nl

Voor de technische commissie is het van belang dat ze zo snel mogelijk kunnen starten met het indelen van de (jeugd)teams. Het is en blijft voor sommige elftallen een lastige puzzel.

Mocht je willen voetballen, meld je dan z.s.m. aan via de site hugoboys.nl

 

Nut/Omni Fietstocht van Stichting Nut.

Op zaterdag 8 juni is er weer de jaarlijkse fietstocht van Stichting NUT. Een mooie gelegenheid om de clubkas te spekken voor de verenigingen. Het bedrag wat je binnen kan halen is dit jaar maar liefst € 500, - . Hiervoor moeten wel 10 mensen deelnemen aan de fietstocht. Als Hugo Boys doen wij hier ook aan mee. Wie voor Hugo Boys wil meefietsen kan zich opgeven bij secretaris@hugoboys.nl of bij Wim Haisma 06-51171304.

 

Plantenactie

Vrijdag 22 april hebben diverse jeugdteams kalanchoë verkocht. Deze kalanchoë werden gesponsord door de firma Slijkerman. In totaal werd er voor € 2.545, - aan kalanchoë verkocht. Dit is een geweldig resultaat voor Hugo Girls en Hugo Boys.

Dank naar de teams en begeleiders, echter ook dank naar de firma Slijkerman voor deze sponsering.

 

Schubactie bij de firma Bakker.

In week 15 was de jaarlijkse schubactie bij de firma Bakker. Diverse teams hebben geschubd.

Het resultaat mocht er wezen. In totaal zijn er 170 kisten geschubd. Dit resulteerde in een opbrengst van maar liefst € 3060, - Ook hier grote dank voor de firma Bakker en voor Liane en Rob Doodeman voor de organisatie en verzorging.

 

Kermis 2024.

Kantine en sponsorcommissie is druk bezig met de organisatie. Zo zijn er extra kubbspellen gekocht voor het kubbtoernooi op vrijdagavond 24 mei.  Er kan dit jaar deelgenomen worden vanaf groep 7. Dit beloofd een avond vol plezier te worden.   

 

Waardcup 2024

Dit jaar is Hugo Boys de organiserende vereniging. Omdat Hugo Girls 75 jaar bestaat wordt er ook een handbaltoernooi georganiseerd.  Het lastige was om tot een geschikte datum te komen. Dit kwam mede door de KNVB die bekend maakte dat erop 31 augustus en 1 september bekerwedstrijden zijn gepland. Omdat SVW 27, Reigerboys en KSV zich hiervoor hebben ingeschreven, waren we genoodzaakt om de Waardcup een week eerder te organiseren.

Speeldatums zijn nu 20,22 en 24 augustus. Dit valt in de laatste weken van de zomervakantie.

 

Hondenpoep op de velden

Regelmatig krijgen we meldingen dat er hondenpoep ligt op de velden. Het komt voor dat

er kinderen die tijdens trainingen en wedstrijden in de poep staan. Dit is te smerig voor woorden. Als bestuur begrijpen we ook niet dat mensen, die de honden uitlaten, de poep niet opruimen. Laat staan de discussie dat je hond uitlaat op een sportcomplex. Omdat dit een terug kerend probleem is, gaan we contact opnemen met de gemeente.

 

Resultaten 1e elftal

De afgelopen periode was een goede fase voor het 1e elftal. Uit de vier wedstrijden werden er 10 punten gehaald met een doelsaldo van 16-3.

Altijd lekker de overtuigende winst op Con Zelo.  Volgens de kenners kwam Con Zelo nog goed weg met  4-1. De week erop was Nieuwe Niedorp kansloos en ging met een 4-0 nederlaag terug naar huis.

 

Bestuur Hugo Boys