Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de Bestuurstafel

Zaterdag 24 februari 2024

Secretariaatskamer opgeknapt

In januari is de secretariaatskamer opgeknapt. Alles is geschilderd in frisse kleuren. Nieuwe vloerbedekking, verlichting gerepareerd en de ruimte heeft met objecten een andere look gekregen. Al met een geslaagde metamorfose. Hans, Harry, Corinna en Ans bedank voor jullie inzet. Voor Hugo Boys was het een mooie aanleiding om alles wat in en op de kasten stond met een kritische blik te bekijken. Met als resultaat dat er veel is opgeruimd en dat er onderdelen een andere plaats hebben gekregen. Er is nu zoveel ruimte dat er voor de sponsorcommissie, jeugdcommissie, jeugdkamp en wedstrijdsecretariaat er een kast beschikbaar is. Hierdoor kan alles in de kasten en blijft de secretariaatskamer netjes.

We gaan nog nadenken over de aankleding van de wanden.  

 

Dankzij de Hugo’s vrienden vier nieuwe doelen voor Hugo Boys.

Tijdens de trainingen jeugd en senioren kwam naar voren dat de oude oranje doeltjes niet meer voldeden en aan vervanging toe waren. Omdat de doeltjes veel gebruikt worden was dit voor Hugo Boys een aanleiding om aan Hugo’s vrienden te vragen of er een bijdrage mogelijk was. Tot onze grote verassing waren de vrienden bereid om vier doelen te schenken.

Dit tot grote vreugde van de spelers, trainers en bestuur Hugo Boys.

 

 

Uit dit voorbeeld blijkt maar weer welke waarde Hugo’s vrienden heeft voor de verenigingen. Wij horen dat door allerlei redenen het aantal vrienden terugloopt.

Dat is jammer, want de vrienden zijn een belangrijk onderdeel om bepaalde zaken te faciliteren voor Hugo Girls en Hugo Boys.

Bij deze doen wij een oproep om vriend te worden. De kosten zijn € 50, - per jaar.

 

G toernooi

Op 1 juni willen we een groot G toernooi organiseren. De voorbereidingen zijn gestart.

De opzet is om verenigingen uit heel Nederland uit te nodigen en om er een mooie (voetba)ldag van te maken voor de G voetballers. 

 

Schubbeactie

Op 10,11 en 12 april is de jaarlijkse schubbeactie bij de firma Bakker. Voor Hugo Girls en Hugo Boys een mooie gelegenheid om geld te verdienen. Er wordt een indeling gemaakt welk team welke dag gaat schubben. Dit jaar zijn de G spelers ook van de partij.

Het zou mooi zijn als vaders, moeders en alles wat twee handen heeft meehelpt met schubben. Hoe meer bollen hoe meer opbrengst voor de verenigingen.

 

Plantenactie

Op vrijdag 22 april komen jeugdspelers van Hugo Girls en Hugo Boys langs de deur met mooie Kalanchoe,s  van de firma Slijkerman.

 

Kleding wassen

De afgelopen twee jaar maakte Hugo Boys gebruik van Strijkservice. Dit tot volle tevredenheid, echter per 30-06-2024 stopt Strijkservice met deze dienstverlening.

We zijn op zoek naar andere bedrijven of alternatieven. Helaas dit lukt nog niet erg.

Daarom de vraag of iemand een bedrijf of particulier weet die dit kan doen. Tips zijn van harte welkom!

Mocht dit niet lukken moeten we ons beraden op alternatieven waar om de beurt wassen een optie in kan zijn. Wij beseffen dat dit niet de meest gewenste optie is.

 

Resultaten 1e elftal

Het 1e heeft In 2024 al vier wedstrijden gespeeld. Op 14 januari werd de afgelaste uitwedstrijd tegen Succes ingehaald. Vooraf was Succes één van de titelkandidaten, echter Succes was niet in goeden doen. Desondanks startte het tegen Hugo Boys voortvarend en kwam op een 3-0 voorsprong. Op karakter vocht Hugo Boys zich terug en werd het in de allerlaatste minuut 3-3. De uitwedstrijd tegen titelkandidaat Dirkshorn eindigde in 0-0. Dit was voor Dirkshorn zuur omdat hierdoor de kans op een 1e periode verloren ging. Het was een knappe prestatie van de mannen omdat het team op vele plaatsen noodgedwongen gewijzigd was. Op 28 januari was Alkmaarse Boys de tegenstander.  Wederom een team met kampioensaspiratie. Hugo Boys kwam op een 2-1 voorsprong. Het kreeg diverse kansen op de 3-1 helaas men speelde het niet goed uit. Nu was het Alkmaarse Boys die in de slotfase gelijk maakte. Op 4 februari stond uitwedstrijd tegen Petten op het programma. Op papier de makkelijkste tegenstander, want Petten stond op de laatste plaats.

Het werd een wedstrijd om gauw te vergeten. Men begon slap aan de wedstrijd. Petten kwam door een buitenspeldoelpunt op 1-0. In de 1e helft raakte Kay Bleker ernstig geblesseerd. Vanaf deze plaats beterschap en succes met je herstel Kay.

In de 2e helft regende het kansen voor Hugo Boys maar de bal wilde er niet in.

Zo verloor Hugo Boys van nummer laatst en ging het met een kater de verlate winterstop in.

De eerstvolgende wedstrijd is pas op zondag 3 maart met een uitwedstrijd tegen De Koog.

Op 10 maart thuis tegen Zeemacht en op 24 maart de topper tegen onze buren Conzelo de trotse koploper. Op 7 april de thuiswedstrijd tegen Nieuwe Niedorp.

We hopen op vele toeschouwers om onze jongens aan te moedigen.

 

Storneringen Contributie

Diverse leden hebben om diverse redenen /oorzaken de contributie gestorneerd. Wij gaan die leden persoonlijk benaderen wat de reden hiervan is en hoe we dit kunnen oplossen.

 

Vrijwilligersavond op vrijdag 1 maart.

Traditiegetrouw organiseren Stichting Dorpshuis, Hugo Girls en Hugo Boys gezamenlijk een avond om zo de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Deze keer is het op vrijdag 1 maart in het dorpshuis. Aanvang 20.00 uur.

 

Bestuur Hugo Boys