Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de Bestuurstafel

Zondag 21 januari 2024

Geslaagde Nieuwjaarreceptie

Vooraf aan de nieuwjaarreceptie speelde Hugo Boys 1 gemengd met oud 1e elftalspelers een wedstijd. Dit leverde weer vele mooie momenten op.

Na de wedstijd ging de receptie van start in het Dorpshuis, waar DJ Rene Verkerk al snel de stemming er goed in kreeg. De sponsorcommissie had traditiegetrouw weer mooie prijzen voor de verloting. Dank voor de sponsors die deze prijzen schenken.  Mede hierdoor waren in no time de loten verkocht en werd Femke de gelukkig winnares van de fiets. Beschikbaar gesteld door Edwin Groen Tweewielers B.V. Na de verloting ging het feest nog enige tijd door. De receptie werd zelfs bezocht door wethouder Joh Does en raadslid Kees Tesselaar, die constateerden dat het wel erg gezellig is in De Noord.

 

Vandalisme

Twee weken voor de kerst kwam de melding binnen dat er een raam kapot was gegooid bij de tribune. Totaal onnodig en een dure kostenpost voor de vereniging, want de verzekering dekt niet de schade. Mocht iemand wat weten of hebben gezien, meldt dit aan één van de bestuursleden dan kunnen we de schadeverhalen.

 

Memoriam Piet Stam

Op 28 December kregen we het trieste bericht dat Piet Stam was overleden. Piet was decennia ’s lang vrijwilliger bij Hugo Boys.  Zo was hij jarenlang begeleider van diverse jeugdelftallen. Onvergetelijk zijn de herinneringen, die er gemaakt zijn bij de uitwisselingen. Vanaf 1985 was Piet éen van de drijvende krachten hierachter. In totaal is Piet acht keer mee geweest. Van Oedheim in Duitsland tot Saint Martin en Heut in Frankrijk. Naast sportiviteit (vele keren kwam Hugo Boys terug met de fairplaycup) was gezelligheid het belangrijkste en was er nooit rotzooi. Bij de jeugd was hij ook bekend omdat je bij Piet voetbalschoenen, die te klein waren kon ruilen voor een grotere maat. In die tijd waren de voetbalschoenen van een kwaliteit dat dit kon.

Piet was ook een van de eerste pollentrappers van het A-veld op de maandagochtend. In alle rust, ontspannen en het hoofd iets gebogen. Om uitstekende en scheefliggende graszoden te signaleren en weer stevig op hun plek terug te brengen. Dit ging natuurlijk het allerbeste met oer-Hollandse gele klompen! Piet was ook fanatiek supporter van Hugo Boys. Vaak stond hij langs de lijn en als het dan rust was door de bosjes richting huis waar moeder Jo de koffie al klaar had staan. Schoonmaken zat in zijn bloed. Piet hield van knap. Zo was het schoonmaken van de ramen van de tribune een vaste klus maar ook op latere leeftijd vloeren vegen en schoonmaken van de kleedkamers op de maandagochtenden. Dit heeft Piet tot het allerlaatst volgehouden. Als Hugo Boys zijn we zeer dankbaar voor zijn inzet en gezelligheid in al die jaren.   

We wensen Jo, Jos & Marléne, Ruud & Verine, Pé & Anne-Marie, Edwin & Selena, kleinkinderen en overige familie, sterkte en kracht om dit verlies een plaats te geven in de toekomst.

 

Hugo Boys verlengd contract hoofdtrainer.

Ook in het seizoen 2024-2025 is Ron Weinbrecher de hoofdtrainer van Hugo Boys.

Na overleg met de technische commissie, spelersraad en het hoofdbestuur is dit besloten.

Hiermee gaat Ron het 4e seizoen in bij Hugo Boys.

 

 

Storneringen Contributie

Diverse leden hebben om diverse redenen /oorzaken de contributie gestorneerd. Wij gaan die leden persoonlijk benaderen wat de reden hiervan is en hoe we dit kunnen oplossen.

 

Vrijwilligersavond op vrijdag 1 maart.

Traditiegetrouw organiseren Stichting Dorpshuis, Hugo Girls en Hugo Boys gezamenlijk een avond om zo de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Deze keer is het op vrijdag 1 maart in het dorpshuis. Nadere informatie volgt.

 

Bestuur Hugo Boys