Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Woensdag 15 november 2023

Helaas laat de herfst zich van zijn natste kant zien. We hebben wederom een negatief weer record te pakken met (te)veel neerslag in de maanden oktober en begin november. Mede hierdoor zijn er al diverse wedstijden en trainingen afgelast. Dit is jammer, echter als we in het begin van seizoen de velden al te veel belasten hebben we hier de hele competitie hinder van. Het spreekt voor zich dat we dit willen voorkomen.

 

Komende activiteiten.

Dat zijn er best veel. Zo zijn de voorbereidingen gestart voor de nieuwjaarwedstrijd. In samenwerking met Stichting Dorpshuis en Hugo Girls de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Klinkt ver weg, echter we zijn ook al bezig met de kermis in 2024 en nog verder weg de Waardcup. Deze editie valt tegelijk met 90-jarige bestaan van Hugo Boys en het jubileum van Hugo Girls van 75 jaar. Het spreekt voor zich dat we hier de nodige aandacht aan willen besteden. Vergelijkbaar als in 2019. Ook zijn de voorbereidingen gestart om rond eind mei een groot G-toernooi te organiseren.

 

Week van de scheidsrechter.

Traditiegetrouw verzorgd Siem Hand een presentje voor de scheidsrechters, die actief zijn binnen Hugo Boys. Dat er elk weekend een scheidsrechter klaar staat om wedstrijden in goede banen te leiden, lijkt misschien vanzelfsprekend maar dat is het niet. Zij zijn een onmisbare schakel in onze voetbalweekeinden en zorgen ervoor dat we bij Hugo Boys wekelijks van het spelletje kunnen genieten.

Daarom we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Scheidsrechters bedankt! En Siem jij weer bedankt voor het regelen en langsbrengen van het leuke presentje.

 

Contributie.

In november wordt de contributie geïnd. Dit gaat wederom via een automatische incasso.

 

Rookbeleid.

Hugo Boys wil het roken op het complex beperken.  Dit houdt in dat er niet meer gerookt mag worden voor de ingang van de kantine. Het is niet meer van deze tijd dat personen die niet roken door de rook heen moeten lopen om in de kantine te komen. Als alternatief hebben we een rookplek geïnstalleerd bij de grote fietsenstalling. Wij hopen als bestuur dat eenieder hieraan mee wil werken.

 

Sportakkoord

Wij kregen het bericht dat onze aanvraag voor financiële ondersteuning opleiding jeugdtrainer is goed gekeurd en dat men het mooie bedrag van € 500,- gaat over maken naar Hugo Boys. Hier zijn wij heel blij mee.

 

Univé

Ook van Univé kregen we een mooi bericht. Erik Kruier mocht namens Univé een bedrag van € 250, - schenken aan een sportdoel. De keuze viel op de ondersteuning van de G-voetbal.

Erik en Univé dank dat jullie aan dit doel dachten.

 

Hugo Boys 1

Het eerste is nog steeds ongeslagen in de klasse 4 A. Al is het ene gelijkspel niet hetzelfde als de andere. Bij onze buren in het Waarland werd het 2-2. De wedstrijd werd gedomineerd door het slechte weer. Vooral in de 2e helft was goed voetbal niet meer mogelijk. De week erop stond de uitwedstrijd tegen Nieuwe Niedorp op het programma. Dit werd ook een gelijkspel namelijk 1-1. Dit gelijkspel was niet bevredigend omdat Hugo Boys de betere ploeg was maar de kansen die het kreeg niet verzilverde.

 

-          3 December Hugo Boys 1 - Victoria O 1

-          17 December Hugo Boys 1- Winkel 1

 

 

Iedereen veel plezier met het sporten en als supporter van Hugo Boys!

 

Bestuur Hugo Boys.