Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Maandag 7 november 2022

Begin november is de automatisch incasso verzonden om de contributies te innen van de leden. Voor de komende periode staan er allerlei activiteiten gepland.

Zo zijn de voorbereidingen begonnen voor de nieuwjaarreceptie op 8 januari.

Traditiegetrouw wordt er een wedstrijd gespeeld met huidige en oud leden van Hugo Boys.

Op woensdag 23 november zijn we gastheer van het Dijk en Waard sportoverleg.

Naast wethouder John Does komen er vertegenwoordigers van diverse sportverenigingen binnen Dijk en Waard.

Onderwerpen zijn:

- Sportakkoord.

- Het sportbeleid en de subsidies voor Dijk en Waard.

- De wijkkaart gemeente Dijk en Waard.

 

Energie

In samenspraak met de stichting wordt alleen de omgeving van de oude kleedkamers, kantine en ruimte wedstrijdsecretariaat verwarmd. Dit houdt in dat de douches van de voetbal warm water geven.

Dit is een proef om te meten wat er aan energie verbruikt wordt door Hugo Boys.

De handbal maakt momenteel geen gebruik van de accommodatie.

Wederom de oproep om gezamenlijk goed om te gaan met energie. Dit kan d.m.v. deuren dicht doen, verlichting uit als ruimtes niet gebruikt worden en niet onnodig lang douchen.

Zo houden we met z’n allen de kosten binnen de perken.

Ook zijn we aan onderzoeken om de verlichting van het C-veld te koppelen aan de zonnepanelen die leggen op de tribune.

 

Contact 2.0

Het zal eenieder al bekend zijn maar het contact krijgt een heel ander format. Van het vertrouwde oranje blaadje naar een glossy magazine. Dit vraagt om een andere input.

Zo is het niet meer de bedoeling dat er wedstrijdprogramma’s in het Contact komen. Deze zijn te vinden op de app Voetbalbal .nl of op Sportlink.

Het is tijd voor een andere input. Als voetbalvereniging is het een mooie gelegenheid om een team in het zonnetje te zetten d.m.v. het team van de maand. Een derby meer aandacht geven. Naast tekst kan dit ook met foto’s. Of wat te denken van een evenement, bijvoorbeeld de nieuwjaarreceptie op 8 januari. Mogelijkheden genoeg om als voetbalvereniging een bijdrage te leveren voor een spetterend magazine.

Ook hier zijn we samen sterk in. Wat zou het mooi zijn als een ouder/begeleider een team uitgebreid beschrijft met mooie foto’s. Dat een lid van de vereniging een verslag van evenement wil maken. Ook een mooie gelegenheid voor de sponsorcommissie om een sponsor voor het voetlicht te halen en te bedanken voor zijn/haar bijdrage voor de vereniging. Namens het Contact 2.0 zijn we u bijdrage te tegemoet. U kunt dit sturen naar redactie@contactdenoord.nl

 

Oproep

Bij deze een herhaalde oproep voor nieuwe vrijwilligers. Op diverse fronten kunnen we ondersteuning gebruiken. Als we te lang met onderbezetting kampen heeft dit een negatief effect op de huidige vrijwilligers met het mogelijke gevolg dat deze afhaken. Zo kom je in een negatieve spiraal terecht en dat wil je niet naar de huidige vrijwilligers maar ook niet als

vereniging. We begrijpen dat er verschil is in wat je doet als vrijwilliger of je wekelijks een team traint of één keer per maand een kantinedienst draait.

Wat je ook wil doen Hugo Boys biedt ondersteuning d.m.v. het bekostigen van trainingen en cursussen. Op dit moment hebben we vrijwilligers nodig voor:

 

- Trainer(s) voor JO-14 en JO -17

- Grensrechter voor JO-19

- Vrijwilligers voor de kantinecommissie.

- Penningmeester.

Mocht je interesse hebben of vragen hebben over de ondersteuning of wat het inhoudt, meld je bij het (jeugd)bestuur. Vele handen maken het werk licht!

 

Raboclubactie

Donderdag 13 oktober was de uitreiking van de Rabo Club Support. In de Vest werd bekend gemaakt hoeveel geld de verenigingen binnen hebben gehaald. Hugo Boys had als onderwerp een open sportterrein om zo de drempel voor sporten zo laag mogelijk te maken. Het is al lang bewezen dat teamsport belangrijk is.

We mochten het prachtige bedrag van € 1.892,56 in ontvangst nemen.

Eenieder die op ons gestemd heeft daarvoor heel veel dank!

 

Resultaten

JO-19 de nieuwe indeling van de competitie is bekend. Jo-19 begint de nieuwe competitie op zondag 6 november met een uitwedstijd tegen VVW JO-19. Deze werd echter afgelast.

 

Hugo Boys 3 speelde twee keer beide wedstijden werden gewonnen op 16 oktober thuis werd Kolping Boys 3 met 4-1 en op 30 oktober Alkmaarse Boys 7 met 4-2.

Hugo Boys staat ongeslagen op kop en ontwikkelt zich als een serieuze kampioenskandidaat.

6 november stond de thuiswedstijd tegen VZV 2 op het programma ook deze wedstrijd werd afgelast.

 

Hugo Boys 2 verloor de inhaalwedstrijd tegen Koedijk 3 met 3-1. De week erop werd er gewonnen van Egmondia 2 met 2-1. Door dit resultaat een knappe middenmoter met maar drie punten achterstand op koploper die wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Het is een competitie waar iedereen van elkaar kan winnen. Dit bleek ook op 6 november. HB 2 moest als enige team spelen. De uitwedstrijd tegen Alcmaria Victrix 4 werd een 3-1 nederlaag.

 

Hugo Boys 1 speelde twee uitwedstijden tegen Koedijk en Limmen. Sterke tegenstanders die niet voor niets de koploperpositie innemen in 3B. Dit bleek ook wel aan de resultaten. Beide wedstrijden werden kansloos verloren.

Dit had een mooie opmaat voor revanche kunnen worden tegen onze buren uit het Waarland. Helaas Pluvius goede roet in het eten en de wedstrijd werd afgelast.

 

Bestuur Hugo Boys