Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de Bestuurstafel

Foto Woensdag 1 juni 2022

Van de bestuurstafel

 

Fietstocht Stichting Nut

Ben je sportief en wil je Hugo Boys steunen, dan kan dit door mee te fietsen met de fietstocht van Stichting Nut op 11 juni. Als we met 10 personen mee fietsen, halen we

€ 400,- binnen voor de club. Heb je zin om te fietsen? Geef je op bij het bestuur of secretaris@hugoboys.nl. Het is niet noodzakelijk om lid te zijn van Hugo Boys. Iedereen kan meefietsen.

 

KERMIS KERMIS KERMIS

Als 1e ging de jeugd van start. De jeugdcommissies hadden een mixtoernooi georganiseerd met als afsluiter de penaltybokaal. Niemand minder dan Beau Reus stond op doel. Beau moest vele keren vissen dus met het aankomende talent zit het goed. Mandy Plak stond op doel bij de Handbal. Het was een mooi gezicht, al die enthousiaste kinderen. Complimenten aan de jeugdcommissies, die dit prima hebben georganiseerd en begeleid.

Om 18.00 uur werden er twee competitiewedstrijden gespeeld hierover later meer.

Na deze wedstrijden barste de kermis los. In en rond het dorpshuis was het gezellig.

Al met al werd het een prachtig feest. Het is lastig om al degene, die dit mogelijk hebben gemaakt, te bedanken. De sponsorcommissie, die de verloting organiseerde met mooie prijzen en de muziek hebben geregeld. De kantinecommissie, die van ‘s middags vroeg tot ‘s avonds laat actief waren. Met een speciale dank aan Jacobi en Lennart Baas, Gerrit Zuurbier en Andre Stammis. Zij namen zonder morren de taak over van deurcontrole nadat de beveiliging op het laatste zich afmeldde. Ook een woord van dank voor degene, die op zondagochtend om 9.00 uur het dorpshuis hebben schoon gemaakt. Dit was een grote klus maar alles zag er spick en span uit. We realiseren ons dit niet altijd maar het is waardevol dat er vrijwilligers zijn, die deze klus oppakken. Samenvattend kunnen we terugkijken op een prachtig kermisweekend.

 

Kampioenen!!!

JO-19 Speelde op donderdag 12 mei tegen VZV JO19-1. Op een gegeven moment stonden ze met 0-2 achter. Met strijd en wilskracht werd deze achterstand omgebogen in een 3-2 overwinning. Deze overwinning was belangrijk om in het spoor te blijven van Sint Boys/ Vesdo de koploper. De beladen topper werd ook gewonnen met 2-3. Als men zelf wist te winnen en SintBoys/ Vesdo verloor kon men kampioen worden. Eerst moest er gewonnen worden van Con Zelo de nummer drie. Dit lukte met 3-0. Een spannend halfuur brak aan en toen kwam het bericht binnen dat SintBoys/ Vesdo had verloren van LSVV. Dus JO-19 kampioen!

Een fantastische prestatie van de mannen maar ook van Marcel van der Loos en Dragan, die

JO-19 smeden tot een kampioensteam. Op zondag 29 mei speelt JO-19 zijn laatste thuiswedstrijd tegen Succes en dan wordt het kampioenschap gevierd. Een plaatselijke bouwonderneming heeft al een vat bier ter beschikking gesteld dus het vermoeden is er dat het een groot feest gaat worden. 

Hugo Boys 4

Speelde op kermiszaterdag tegen VZV 3. In feite was men al kampioen voor aanvang van deze wedstrijd, echter men wilde in stijl afsluiten. Dat lukte onder het toezien van vele toeschouwers werd VZV met 5-1 verslagen. Het feest kon beginnen! Het 4e kreeg bloemen gesponsord door de firma Tesselaar. Ook kregen zij een mooie beker uitgereikt door Henk Beers. Henk had een mooi woordje voor de mannen. Veel spelers had hij begeleid, toen ze nog pupil waren. Velen stroomde door naar de lagere elftallen maar ook velen haalde de selectie waar Henk als begeleider/grensrechter mooie seizoen met elkaar beleefde.

Met de uitreiking van de beker aan de aanvoerder, toevallig zijn zoon Kenny, was de cirkel rond. Met name omdat er diverse spelers van het 4e er mee stoppen. Zo ook Danny Overtoom. Jarenlang de begeleider, mentale coach en vlaggenist. Danny bedankt voor je inzet.
 

Hugo Boys 3

Het 3e speelde thuis tegen Schagen United 4. Het werd een overtuigend 7-1 overwinning.
 

Hugo Boys 2

Speelde midweeks tegen Bergen. Het werd een knotsgekke wedstrijd. Met een bijbehorende uitslag van 6-7.
 

Hugo Boys 1

Op donderdagavond 12 mei speelde men tegen de Blokkers. Deze wedstrijd moest gewonnen worden en dat deed men. Met 2-0 bleven de punten in De Noord.

De uitwedstrijd tegen de koploper Westfriezen werd nipt verloren met 1-0.

De wedstrijd tegen mede nacompetitie kandidaat Winkel werd kansloos verloren met 0-3.

Hugo Boys was onmachtig, mede doordat er diverse spelers afwezig waren door blessures en ongetwijfeld ook de invloed van de kermis. De nacompetitie komt nu wel dichtbij al kan deze nog steeds ontlopen worden. Zondag 29 mei de beladen derby in het Waarland tegen Con Zelo.

Maandag 6 juni is de laatste thuiswedstrijd tegen VVS 46 gepland. Deze club speelt niet meer voor de prijzen. Het kan nog, al zijn wel afhankelijk wat Hauwert en Winkel doen.

Traditiegetrouw nemen we na de laatste thuiswedstrijd afscheid van spelers en vrijwilligers die stoppen.

 

Bestuur Hugo Boys