Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Vrijdag 13 mei 2022

Van de bestuurstafel

 

Aan en afmelden lidmaatschap.

Het is belangrijk om voor 1 mei door te geven of je lid wil worden van Hugo Boys of dat je helaas wilt afmelden. Bij afmelden moet je dit voor 1 mei doen bij de ledenadministratie.

Bij afmeldingen na 1 mei blijft de contributie verschuldigd voor het volgende seizoen.

 

Jeugdkamp

Samen met Hugo Girls wordt er weer een jeugdkamp georganiseerd op donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei voor D1, D2, E1, Jo09, JO10 en JO12. Dagen om naar uit te kijken!

 

Popweekend Heerhugowaard

Dit muziekspektakel wordt gehouden op 13 en 14 mei. Hugo Boys heeft 5 tickets voor 13 mei en 5 tickets voor 14 mei in de aanbieding. Normaal gesproken kosten deze kaarten € 29,50 of voor twee avonden € 55, - Hugo Boys kan ze aanbieden voor € 22, 50 of voor

2 avonden € 40, - op is op! Informatie bij Wim Haisma. Telnummer 06-5117304

 

Pubquiz

Op vrijdag 3 juni wordt er een pub quiz georganiseerd. Inloop 19.00 uur. Start om 19.15 uur.

In teams van maximaal 3 personen. Georganiseerd door een Pubquiz specialist.

Er zijn drie verschillende rondes.

Hoofdprijs een diner bon van Babylon.

Noteer deze datum alvast in uw agenda. Locatie het dorpshuis.

 

Fietstocht Stichting Nut

Ben je sportief en wil je Hugo Boys steunen dan kan dit door mee te fietsen met de fietstocht van Stichting Nut op 11 juni. Al we met 10 personen zijn halen we € 400, - binnen voor de club. Heb je zin om te fietsen? Geef je op bij het bestuur of secretaris@hugoboys.nl.

Het is niet noodzakelijk om lid te zijn van Hugo Boys.

 

 

KERMIS KERMIS KERMIS

Er wordt keihard gewerkt om er een feest van te maken. De vergunning is rond voor de binnen als buitenactiviteiten. In de vergunning zijn er zaken aangegeven waaraan de organisatie zich aan dient te houden. Praktisch houdt dit in dat we personeel moeten inhuren voor de zaterdagavond o.a. beveiliging.

Het programma krijgt steeds meer vorm. Zo zijn er zowel op de zaterdagavond als de zondag kermiswedstrijden. Naast teams van de voetbal spelen diverse handbalteams Met op zondag de belangrijke wedstrijd van Hugo Boys 1 tegen Winkel 1. Naast deze sportieve activiteiten is er nog veel meer te doen in en rond het Dorpshuis. Zowel op de zaterdagavond als op de zondag (vanaf 16.00 uur) met DJ William West dit staat garant voor gezelligheid in en rond de kantine tot 01.00 uur. Houdt de website en het Contact in de gaten voor nadere informatie.

 

Wedstijduitslagen

JO-19 Speelde uit tegen LSVV-1 het werd een 1-3 overwinning. Volgende wedstrijd is op donderdag 12 mei dan is VZV JO19-1 de tegenstander.

Hugo Boys 4

De topper uit tegen AGSV 2 leverde een 0-0 gelijk spel op.  Zo werd aanval op de koppositie afgeslagen. De thuiswedstrijd tegen Koedijk 6 leverde een 2-1 overwinning op. Met 7 punten voorsprong en een wedstrijd minder komt de platte wagen in het zicht.

 

Hugo Boys 3

Het 3e speelde uit tegen ZAP 5, de koploper. Het werd een duidelijke 4-0 nederlaag. De thuiswedstrijd tegen Succes 4 werd een 3-0 overwinning. Alle goals werden na de rust gemaakt.

Hugo Boys 2

De thuiswedstrijd tegen VVS 46 3 werd een 0-3 nederlaag. Op 8 mei speelde men de uitwedstrijd tegen Schagen United de koploper werd afgelast.

Hugo Boys 1

Op donderdagavond 28 april speelde het 1e tegen DWOW. Men kwam op een 1-0 voorsprong. Helaas werd het in de 2e helft door een wereldgoal gelijk. Dit bleef het tot het eindsignaal en kwam de eindstand van 1-1 op het bord. De zondag erop moest men naar Hauwert 65. Daar behaalde men een knappe 2-1 overwinning. Op zondag 8 mei kwam SEW op bezoek. Deze wedstrijd had vele gezichten. In het 1e kwartier was Hugo Boys beter. Daarna ontstond er een zomeravondpotje voetbal. Uit het niets kwam SEW op voorsprong. Na rust een fel Hugo Boys. De laatste man van SEW kreeg rood en uit de toegekende vrije trap kwam de gelijkmaker. De supporters van Hugo Boys waren in de gedachte dat men nu zou doordrukken. Het tegendeel was waar SEW zocht de aanval en de 1-2 kon niet uitblijven.

Gelukkig ging de keeper van SEW in de fout en werd het een 2-2 gelijkspel.

Door deze resultaten kan het 1e nog steeds de nacompetitie ontlopen. De 1e stap kan gezet worden op donderdagavond 12 mei tegen de Blokkers. Wederom de oproep kom het team steunen. Houdt de website in de gaten de wedstrijd staat gepland om 20.30 uur, echter we proberen deze wedstrijd eerder te laten spelen en wel om 19.30 uur. Hangt van Blokkers af of dit tijdstip doorgaat.

 

Bestuur Hugo Boys