Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Maandag 25 april 2022

Van de bestuurstafel

 

Aan- en afmelden lidmaatschap.

Het is belangrijk om voor 1 mei door te geven of je lid wilt worden van Hugo Boys of dat je helaas wilt afmelden. Bij afmelden moet je dit voor 1 mei doen bij de ledenadministratie. Dit kan via ledenadministratie@hugoboys.nl.

 

Bij afmeldingen na 1 mei blijft de contributie verschuldigd voor het volgende seizoen.

 

Jeugdkamp

Samen met Hugo Girls wordt er weer een jeugdkamp georganiseerd op donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei voor D1, D2, E1, JO-09, JO-10 en JO-12. Dagen om naar uit te kijken!

 

Terreinzaken

Er zijn weer diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Zo heeft Pascale Beers wederom ons geholpen. Deze keer heeft deze vakvrouw het doel van het hoofdveld aan de zijde van het dorpshuis vakkundig gelast.

 

Popweekend Heerhugowaard

Dit muziekspektakel wordt gehouden op 13 en 14 mei. Hugo Boys heeft 5 tickets voor 13 mei en 5 tickets voor 14 mei in de aanbieding. Normaal gesproken kosten deze kaarten € 29,50 of voor twee avonden € 55, - Hugo Boys kan ze aanbieden voor € 22, 50 of voor

2 avonden € 40, - op is op! Informatie bij Wim Haisma. Telnummer 06-5117304

 

Pubquiz

Op vrijdag 3 juni wordt er een pubquiz georganiseerd in het Dorpshuis. Het belooft een gezellige avond te worden met mooie prijzen. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Verdere informatie volgt nog! Aanmelden kan in teams van 2 of 3 personen bij Lex Rendering.

 

 

KERMIS KERMIS KERMIS

Er wordt keihard gewerkt om er een feest van te maken. De vergunning is rond voor de binnen als buitenactiviteiten. In de vergunning zijn er zaken aangegeven waaraan de organisatie zich aan dient te houden. Praktisch houdt dit in dat we personeel moeten inhuren voor de zaterdagavond o.a. beveiliging.

Het programma krijgt steeds meer vorm. De zaterdagavond met een DJ en verloting en een bomvol programma op de zondag met vele wedstrijden en daarna gezelligheid in en rond de kantine tot 01.00 uur. Houdt de website en het Contact in de gaten voor nadere informatie.

 

Wedstijduitslagen

JO-19

Speelde thuis tegen LSVV-1 het werd een makkelijk 6-1 overwinning.

Hugo Boys 4

De topper tegen AGSV 2 leverde een duidelijke 3-0 overwinning op. De platte wagen komt nu meer en meer in het zicht. 

Hugo Boys 3

Het 3e speelde thuis tegen ZAP 5, de koploper. Het werd een nipte 2-3 nederlaag. Een zondagsschot vloog er in de laatste minuut in.

 

 

Hugo Boys 2

Moest uit naar S.V. Enkhuizen. Ondanks een 0-2 voorsprong moest men wederom het hoofd buigen en met een 4-3 nederlaag ging het 2e huiswaarts.

Hugo Boys 1

De uitwedstrijd tegen Medemblik 1 leverde een geflatteerde 5-2 nederlaag op.

Men kwam snel op een 2-0 achterstand. Door twee prachtige doelpunten van Don van Sermond was de ruststand 2-2. Breekpunt in de wedstrijd was vlak na rust. Hugo Boys schoot tegen de paal en in de scrimmage, die daar opvolgde had Hugo Boys een penalty moeten krijgen. Daarna golfde het spel op een neer met het grote verschil dat er bij Medemblik een spits rondloopt, die de kortste weg richting doel neemt en trefzeker is. Met drie goals was hij bepalend in de eindstand.

De thuiswedstrijd tegen VVW werd een 1-2 nederlaag. De gasten uit Wervershoof kregen twee kansen en deze gingen erin. Na rust scoorde Bart Snoek de aansluitingstreffer maar ondank een veldoverwicht kwam de gelijkmaker niet op het scorebord.

 

Donderdagavond 28 april is de belangrijke wedstrijd tegen DWOW. We hopen op veel toeschouwers om de mannen te steunen. Steun, die ze goed kunnen gebruiken!

 

Bestuur Hugo Boys