Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Foto Zondag 10 april 2022

Van de bestuurstafel

 

Ontwikkelingen nieuwe seizoen

Er zijn leden die een vriendenteam willen oprichten. Gedeeltelijk vanuit het 2e en 3e elftal. Aangevuld met nieuwe spelers. Er zou zelfs sprake zijn van twee vriendenteams. Dit zijn logische ontwikkelingen, al zou het mooi zijn dat het nu een duidelijke vorm aan gaat nemen. Dit omdat de elftalindelingen nieuwe seizoen eraan komen. Als vereniging moeten we dan informatie doorgeven aan de KNVB. Concrete plannen hoort het bestuur graag.

Insteek is namelijk dat wij zoveel als mogelijk leden plezier hebben in voetbal.

Voor het 2e zou dit betekenen dat ze geen A-categorie meer zijn en volgend seizoen in een lagere klasse gaan spelen.

 

Aan- en afmelden lidmaatschap

Het belangrijk om voor 1 mei door te geven of je lid wil worden van Hugo Boys of dat je je helaas afmeldt. Bij afmelden is het belangrijk dat men dit voor de datum van 1 mei doet bij de ledenadministratie. Bij afmeldingen na 1 mei blijft contributie verschuldigd voor het volgende seizoen.

 

Jeugdkamp

Samen met Hugo Girls wordt er weer een jeugdkamp georganiseerd op donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei voor D1,  D2, E1, JO09, JO10, en JO12. Dagen om naar uit te kijken!

 

Acties vanuit de sponsorcommissie

De schubbeactie bij de firma Bakker was geslaagd. Rob en Lianne Doodeman hadden het goed georganiseerd. Met name de donderdagavond was een groot feest. Dit kwam mede door de band “The Modest Three”, die met livemuziek de stemming er goed inbracht.

Er is een mooi bedrag opgehaald voor Hugo Girls en Hugo Boys.

Kermis kermis kermis

Er wordt hard gewerkt om tijdens de kermis een mooi programma te maken. Helaas kan  Rene Verkerk op zaterdag niet kan draaien vanwege verplichtingen Radio 10. Men is bezig met een goed alternatief. Houdt de website in de gaten.

 

Wedstrijduitslagen

Hugo Boys 4, liep tegen hun 1e nederlaag aan. Thuis tegen Limmen 3 werd er met 0-1 verloren. De uitwedstrijd tegen Con Zelo 3 leverde een 0-5 overwinning op.

 

Hugo  Boys 3

Speelde thuis tegen laagvlieger Succes 3. Het werd een moeizame 1-0 overwinning. Benoemd mag worden dat het een wonderschoon mooi doelpunt was van Kjeld Zut.

Op 10 april was het 3e vrij.

 

Hugo Boys 2

De thuiswedstrijd tegen Alcmaria Vitrix 2 werd met 3-1 verloren. Het spel was niet slecht, echter als de tegen doelpunten makkelijk worden weggegeven dan wordt een resultaat halen lastig. De uitwedstrijd tegen het hoog geklasseerde JVC leverde een 3-0 nederlaag op.

 

JO-19

Geel Zwart JO 19-1 werd met dezelfde cijfers verslagen als in de thuiswedstrijd, namelijk met 1-4. De 1e helft was niet best. Gelukkig herstelde men dit in de 2e helft.

Door dit resultaat blijft men meedoen voor het kampioenschap.

 

Hugo Boys 1

De uitwedstrijd tegen Grashoppers 1 werd met 1-0 verloren. Als snel nam Grashoppers een 1-0 voorsprong. Daarna gaf Hugo Boys weinig weg maar creëerde ook niet veel tegen de stugge verdediging van Grashoppers.

Op 10 april zou men spelen tegen DWOW. Deze wedstrijd werd uitgesteld vanwege het feit dat er belangrijk clubman bij DWOW was overleden. Vanwege deze trieste gebeurtenis had DWOW besloten om alle wedstrijden van hun elftallen niet door te laten gaan vanuit eerbetoon. Deze wedstrijd is verplaatst naar donderdag 28 april om 20.30 uur.

Bij deze de oproep kom de ploeg aanmoedigen. Wedstrijden tegen DWOW zijn altijd spectaculair en een biertje op donderdag smaakt ook goed.

 

 

Bestuur Hugo boys