Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Woensdag 22 december 2021

Schoonmaken complex

De mannen van de reclassering zijn weer langs geweest om het complex schoon te maken. Dit was wel nodig gezien het vele vuil op het houtwerk en ramen. Met name de tribune hebben ze aangepakt zowel de binnen- als buitenzijde. Dit met behulp van de hoge ladder van de familie Rendering. Het ziet er weer als een plaatje uit. Hartelijk dank voor het schoonmaken.

 

Hondenpoep

Er is wederom overleg geweest met de gemeente. Gezien het gebrek aan groen en mogelijkheden, worden de voetbalvelden gebruikt als uitlaatcentrum van De Noord.

Als men dan de moeite neemt om de hondenpoep op te ruimen is het nog niet zo erg.

Helaas wordt dit niet altijd gedaan met als resultaat voetballers, die na een sliding getrakteerd worden op hondenpoep. De gemeente gaat nieuwe borden plaatsen en we hopen echt dat eenieder meewerkt om te voorkomen dat er hondenpoep op de velden komt.

 

Sponsorcommissie

Net bekomen van de speculaaspoppen komt de volgende actie er weer aan en wederom heeft het met eten te maken. Er worden weer overheerlijke oliebollen gebakken.

Door deze te kopen steunt u zowel Hugo Girls als Hugo Boys.

De sponsorcommissie komt met informatie.

 

Contributie

Door diverse omstandigheden zijn we later met het innen van de contributie.

Binnenkort komt de automatisch incasso. De contributiebedragen zijn per leeftijdscategorie. Deze vind je op de website van Hugo Boys bij lidmaatschap & contributies.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn kun je contact opnemen met de secretaris, via secretaris@hugoboys.nl  

 

 

Maatregelingen betreffende Corona

Zaterdag 18 december was de laatste persconferentie van de overheid en werd weer een lockdown aangekondigd. Door deze maatregeling is het voorlopig niet meer mogelijk om te sporten tot 14 januari.

Wat daarna besloten wordt is afwachten. Al met al, op zijn zachts gezegd, vervelend! Met name voor degene, die financieel zwaar getroffen worden deze maatregelingen.

Niet altijd makkelijk maar voor nu geldt: blijf gezond!

 

Nieuwjaarreceptie

Deze is afgelast vanwege de Corona maatregelingen.

 

 

Plaatjesactie

Er wordt driftig gespaard en op facebook verschijnen vele lijstjes met daarop de plaatjes, die men nog niet heeft. Ruilen Jumbo Sportplaatjes HB/HG. Is de site waarop je lijstje kan plaatsen en contact kan leggen om te ruilen.

Al met al is deze actie een groot succes! Wat je terugkrijgt is dat men het leuk vindt om elkaar te helpen en er worden nieuwe contacten gelegd. Op een leuke wijze komen inwoners van De Noord erachter wie waar woont.

Opvallend is ook het fanatieke van de ouderen. Wij horen berichten dat handbalwedstrijden later beginnen omdat er in de kleedkamer driftig geruild wordt.

Inmiddels zijn ook de gepersonaliseerde producten bij eenieder gebracht.

Er is ook nieuws over de ruilbeurs. Deze wordt gehouden op woensdagmiddag 5 januari.

Tijden zijn nog niet geheel duidelijk, wel de locatie dat wordt Jumbo Monique.

 

Bij deze willen we van de gelegenheid gebruik maken om eenieder fijne kerstdagen toe te wensen en een gezond, gelukkig en sportief 2022!

Bestuur Hugo Boys