Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Maandag 6 december 2021

Maatregelingen betreffende Corona

Tijdens de laatste persconferentie van de overheid werd wederom de regels aangescherpt.

Ondanks stevige protesten van de KNVB werd er besloten dat na 17.00 uur er niet meer getraind mag worden. Men mocht en kon wel voetballen in de weekenden.

Vele verenigingen vonden dit niet passen voor de A-categorie. Dit zijn de 1e elftallen en elftallen die op hoog niveau spelen. Denk dan aan 2e elftallen en jeugdteams.

Voor Hugo Boys geldt dit voor het 1e en 2e elftal. In overleg met meerdere voetbalverenigingen werd besloten om het inhaalprogramma op 5 december te laten voor wat het was. Hoe kan je voorbereiden op een wedstrijd als je niet kan trainen! Daarnaast is de kans op blessures groter. Na overleg met de KNVB werd besloten om de winterstop in te laten gaan tot en met 14 januari. Let Op! Teams die spelen in de B-categorie, deze wedstrijden kunnen we doorgaan.

Het is de vraag hoe het ervoor staat na de winterstop. Er zijn ideeën geopperd om de 2e helft van het seizoen te verplaatsen en dan doorspelen in de maand juli.

Hoe het dan weer gaat met het veldonderhoud? Allemaal vragen waar we de komende tijd antwoorden op willen hebben om duidelijkheid te geven naar onze leden.

Niet altijd makkelijk maar voor nu geldt: blijf gezond!

 

Plaatjesactie

Er wordt driftig gespaard en op facebook verschijnen al lijstjes met daarop de plaatjes, die men nog niet heeft. Ruilen Jumbo Sportplaatjes HB/HG. Is de site waarop je lijstje kan plaatsen en contact kan leggen om te ruilen.

Door maatregelingen rondom Corona wordt het lastiger om een ruilbeurs te regelen in het dorpshuis. Vanuit Jumbo en de werkgroep plaatjesactie komt er overleg hoe men de ruilbeurs kan organiseren binnen de regels.

Hugo Girls en Hugo Boys hebben een attentie gebracht naar de leden van de werkgroep om ze te bedanken voor hun inzet. Er is veel tijd gestoken om de plaatjesactie te organiseren, maar het is een heel mooi boek worden! Bedankt!

 

Bestuur Hugo Boys