Nieuws

Nieuwsoverzicht

Maatregelingen betreffende Corona

Donderdag 11 november 2021

Hugo Boys respecteert de maatregelen omtrent Coronapandemie die gesteld zijn vanuit de overheid. Het is daarom onontkoombaar dat we als Hugo Boys regels moeten gaan hanteren. Deze regels gaan per zaterdag 13 november in. De insteek is om aankomend weekend eenmalig door vrijwilligers van Hugo Boys controles uit te voeren en in daaropvolgende weekenden gebruik te maken van een extern bedrijf, mits de maatregelen van kracht blijven.

 

De regels zijn:

  • De kleedkamers, toiletten en kantine zijn bereikbaar via één ingang. Dit is de ingang bij de bestuurskamer. Deur bij de kantine blijft dicht.
  • We gaan controleren op QR code en geldig legitimatiebewijs vanaf 18 jaar en ouder.
     

Om deze controle uit te kunnen voeren is er een telefoon beschikbaar met app om de QR-codes te scannen.

  • Controle wordt uitgevoerd door leden van de terreindienst. Is de QR code en legitimatie geldig dan krijgt de bezoeker een polsbandje of stempel.
  • Als men geen geldige QR-code heeft of legitimatie bij zich heeft dan wordt er geen toegang  verleend tot de kleedkamer, toilet of kantine.

Dit houdt in dat spelers zich buiten dienen om te kleden en geen gebruik kunnen maken van toilet en douches in de kleedkamer. Uiteraard is dit niet gewenst, maar volgen we hiermee wel de regels van de overheid. 


Uitzondering op deze regels zijn vrijwilligers, begeleiders, scheidsrechters, trainers, leden die kantine en/of terreindienst draaien en bestuursleden tijdens het uitoefenen van functie voor de vereniging. 


Het is afwachten wat het demissionair kabinet op vrijdag 12 november besluit.

Afhankelijk wat de nieuwe maatregelingen worden overwegen we om per 21 november gebruik te maken van een extern bedrijf om de controle op de QR-code en legitimatie uit te voeren.

 

We realiseren ons dat dit veel vraagt van een ieder die betrokken is bij Hugo Boys.

Wij rekenen op begrip van een ieder.

 

Bij vragen bel naar:

Wim Haisma                           06 51171304 

Lex Rendering                        06 12188998

Erik Kruijer (kantine)              06 27967107

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Hugo Boys