Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Maandag 29 maart 2021

De persconferentie bracht niet waar we op hoopte. De enige versoepeling is dat de avondklok een uurtje later wordt. Tevens neemt het aantal besmettingen toe en loopt het aantal ziekenhuisopnames i.v.m. Corona op. Al met al berichten, waar je niet vrolijk van wordt, omdat de mogelijkheden om in competitieverband te sporten hierdoor nog niet haalbaar zijn.


Al met al duurt het lang met als gevolg dat motivatie bij spelers en vrijwilligers onder druk komt. Dit is een terugkerend bespreekpunt bij de digitale sessies, die we met vele verenigingen hebben. De verenigingen willen wel van regio cup tot fietscompetitie voor jong en oud, echter als het niet mag dan houdt het op. Dan kan je als vereniging het zo goed als mogelijk intern regelen door trainingen en interne wedstrijden voor de jeugd. Er gaat echter niets boven echte wedstrijdspanning en om ergens voor te spelen.


Het bestuur is nu aan het nadenken zijn hoe we onze trouwe leden kunnen bedanken. Zodra we hier duidelijkheid over hebben melden we dit.


We gaan in gesprek met De Groene Club. We willen ons oriënteren op verduurzaming. De Groene Club is een onderdeel van de KNVB, die een verduurzaming adviseur in dienst heeft. Deze adviseur brengt in kaart wat de mogelijkheden zijn qua verduurzaming op het complex maar ook de kosten en subsidiemogelijkheden. We zijn benieuwd naar wat er mogelijk is.


Sponsorcommissie
De sponsorcommissie is een jonge dynamische commissie, die mede met digitale middelen ludieke acties opzet voor de Handbal en Voetbal. De Eierenactie 2021 is daar een voorbeeld van. Men kan loten van € 2.50 kopen. Op die loten staan vijf getallen. Wordt jouw getal getrokken win je overheerlijke eieren. Wie wil dat nu niet met de paasdagen voor de deur? De uitslag van de trekking komt in het “Contact” en natuurlijk via de sociale middelen.


Accommodatie
Afgelopen week hebben medewerkers van de reclassering hard gewerkt op het complex van Hugo’s. Zo zijn de reclameborden schoon gemaakt, de doelen, dug-outs en is alles geveegd.
Het ziet er weer spic en span uit.

Dank voor jullie inzet!

 

Bestuur Hugo Boys