Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Foto Maandag 16 november 2020

Coronanieuws

Zoals het er nu naar uit ziet blijven de maatregelen, die zijn genomen, nog even van kracht. Inschatting is nu dat medio januari misschien opgestart kan worden. De jeugd onder de 18 jaar mag nog wel trainen, met de restricties. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van het dorpshuis.

Nu het langer duurt, komen verenigingen bij elkaar om te overleggen hoe wij met deze situatie om kunnen gaan. Onder leiding van de KNVB zijn er digitale sessies waarin diverse vragen gesteld worden en we elkaar kunnen voorzien van informatie. Hoofdthema is “toekomstbestendig verenigingsleven”. Voetballen doe je samen en het zou doodzonde zijn als de unieke sportstructuur in Nederland (deels) verloren zou gaan. Dit en andere onderwerpen worden besproken om ons zo voor te bereiden voor 30 november, waarin de landelijke politiek de sportbegroting bespreekt. Regionaal is belangrijk wat de Gemeente Heerhugowaard als ondersteuning wil en kan bieden. Als Hugo Boys vinden wij ook belangrijk om in contact te blijven met je leden en sponsors.  Dit valt niet helemaal mee. Gelukkig wonen we in een klein dorp waarin contacten binnen de regels toch mogelijk zijn. Allerbelangrijkste is gezond blijven.

 

Rabo Club Support

Week 45 was een spannende week. In die week zou de checque van de Rabo Clubsupport actie in de bus vallen.

Vooraf waren de verwachting divers. Men vond Hugo Boys lastig te vinden en de procedure was iets uitgebreider als andere jaren. Des al te min was het resultaat fantastisch. Maar liefst € 1.629.95 werd er geschonken door de Rabobank.

In de historie van Rabo Clubsupport is dit het hoogste bedrag wat we ooit hebben gekregen.

We willen vanaf deze plaats dan ook eenieder bedanken voor hun stem. Ook dank voor de Rabobank, die op deze wijze verenigingen ondersteunt. De Noord was zo wie zo goed vertegenwoordigt, vele verenigingen kregen mooie bedragen met als topper Hugo Girls, die zelfs op de 3e plaats eindigde met het bedrag wat zij binnenhaalde.

Hugo Boys wil het bedrag besteden aan zonnepanelen op de tribune.