Helaas neemt het virus in omvang toe. Dit heeft tot het besluit geleid dat dat sportwedstrijden niet mogen worden
bijgewoond door publiek en dat kantines niet open mogen. Dit voor een periode van drie weken, om exact te zijn tot en
met 18 oktober. In de loop van deze periode, wordt er beslist of dit verlengd wordt. Het complex van Hugo’s ligt naast
een openbare weg ligt. De mensen die op de openbare weg staan te kijken riskeren een Coronaboete.

Erelid
Na afloop van de wedstrijd Hugo Boys 1 -WSV 1930 was er een heugelijk gebeurtenis. Nic de Wit werd benoemd tot
erelid van Hugo Boys. Het wordt wel een heel dik Contact om te benoemen wat Nic allemaal heeft gedaan voor Hugo
Boys, in de vele jaren dat hij actief is voor de club. Zelfs nu, op respectabele leeftijd, is hij als teamcoach bij de selectie
betrokken. Wij hopen nog vele jaren te genieten van deze voetballiefhebber. Nic Bedankt!

Nieuwe shirtsponsor Hugo Boys 2
Voor de wedstrijd Hugo Boys 2 – VVS 46 3 ging de selectie van het 2 e vol trots op de foto in hun nieuwe tenue.

Jarenlang was Danenberg Loonbedrijf de sponsor. Wij willen Jos en Ria bedanken voor de lange periode dat zij
shirtsponsor waren. Wij denken dat die periode echt uniek is in de voetbalwereld.
De sponsorcommissie vond een nieuwe shirtsponsor Groot Tuinen, alom bekend voor al uw tuinaanleg, tuinonderhoud,
bestrating en beschoeiing. Bedankt dat jullie shirtsponsor willen zijn.

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie haalde ook een mooi succes binnen. Alle minuten zijn verkocht in Raad de minuut. Dank gaat ook
uit naar de supporters, die zo laten zien dat ze hun club steunen ook in deze bijzondere tijden. Compliment ook voor de
selectie van het 2 e die spontaan de lotenverkoop op zich nam.

Wedstrijdverslagen
Hugo Boys 4
Speelde op 27 september de uitwedstrijd tegen Alkmaarse Boys 7 het werd 0-0. De week erop stond de thuiswedstrijd
tegen Limmen 5 op de kalender. Met 2-4 waren de bezoekers de sterkste.

Hugo Boys 3
Verloor beide wedstrijden tegen Limmen 4 werd 4-2 en de thuiswedstrijd tegen het altijd gezellige LSVV 6 werd verloren
met 0-3.

Hugo boys 2
Of het nu kwam door alle plichtplegingen rondom de nieuwe tenues, de spanning die dat met zich meenam of men was
nog niet goed wakker maar binnen 1 minuut stond men al achter tegen VVS 46 3. Het team van VVS bestond geheel uit
spelers afkomstig uit Polen. Men kwam zelfs met 0-2 achter. Gelukkig door een cadeautje werd het voor rust 1-2.
In de 2 e helft werden de mouwen opgestroopt en werd VVS onder druk gezet. Men wist de gelijkmaker te maken en men
liep zelfs uit naar een 4-2 voorsprong. Ondanks een hectische slotfase, met veel emotie bij de tegenstander, werd de
wedstrijd professioneel uitgespeeld en was de eerst winst van het seizoen binnen.

Op 4 oktober stond de uitwedstrijd tegen medekoploper West Frisia 2 op het programma. Binnen deze vereniging ging
men wel heel ver met de Coronamaatregelingen. Wederom kon HB 2 niet douchen. Het werd een zwaarbevochte 2-3
overwinning. Jur Stam stopte een penalty en zo konden de drie punten mee naar De Noord. Door dit resultaat nestelt
het 2 e zich in de bovenste regionen.

Hugo Boys 1
Speelde op 27 september sinds lange tijd thuis een wedstrijd in competitieverband. Tegenstander was promovendus
WSV 1930. In de 1 e helft verzuimde Hugo Boys om een voorsprong te nemen. Een bal tegen de lat en een één op één
situatie met de keeper van WSV werd niet omgezet in een doelpunt. Aan het einde van de 1 e helft werd er onnodig een
overtreding gemaakt in het 16 meter gebied. De penalty werd benut al zat Nick er goed bij. Vlak daarna nam WSV een
0-2 voorsprong en was de wedstrijd gespeeld. In de 2 e helft controleerde WSV de wedstrijd en waren er bijna geen
kansen voor beide teams. De week erop mocht men naar Akersloot waar Meervogels 31 de tegenstander was.
Dit team wordt getipt als één van de kanshebbers voor de titel. Dit bleek op het veld. Met maar liefst 7-0 maakte
Meervogels gehakt van HB 1. We moeten lang teruggaan in de historie dat ons vlaggenschip een nederlaag leed met
deze cijfers. Het is zaak dat de selectie zich herpakt en punten gaat pakken.