Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Dinsdag 30 juni 2020

De laatste loodjes van een bijzonder seizoen. Op 18 juni hebben wij als Hugo Boys met vele ander sportaanbieders, verenigingen en welzijnsorganisaties een lokaal sportakkoord ondertekend. Doelstelling van dit sportakkoord is dat iedereen, plezier in sport kan hebben in een veilige en gezonde omgeving, nu en in de toekomst! Insteek is een leven lang, als sporter, vrijwilliger of toeschouwer, aldus het akkoord.

 

Op 1 juli nemen we afscheid van de trainers Jeroen Slaager en Mike Langedijk. Jeroen wordt komend seizoen trainer van SEW. Grote kans dat we Jeroen terugzien, maar dan als trainer van een tegenstander.

Zo gaan we misschien meer oude trainers tegenkomen in competitieverband. Jurgen Heurter, als trainer van Hollandia T. en Ronald de Rooij, als trainer van KSV. Mocht ook Con Zelo bij ons in de 3e klasse komen dan hebben we helemaal een interessante competitie. Mike wordt hoofd jeugdtrainer bij Schagen United. Wij wensen beiden veel succes bij hun nieuwe club!

Op 2 juli is de kennismaking met de nieuwe trainer, Ron Weinbrecher. Dan wordt ook het schema van de voorbereiding met oefenduels bekend gemaakt.

De overheid, heeft eerder dan verwacht, de regels versoepelt waardoor het mogelijk is om de Waardcup te spelen. WMC is dit jaar de organisator. Speeldata’ s zijn 15, 18 en 22 augustus.

De Heerhugowaardse voetbalverenigingen hebben gezamenlijk een schrijven naar de Gemeente gestuurd om te onderzoeken hoe men om kan gaan met activiteiten in en rondom kantines en sportcomplexen.

Het College komt op 2 juli langs de diverse sportverenigingen. Hugo Girls en Hugo Boys mogen de Burgemeester welkom heten op sportcomplex Hugo’s. Het college wil graag zijn waardering uit spreken over hoe wij in de Coronaperiode het mogelijk hebben gemaakt om te sporten.

Hopelijk is dan ook duidelijk op welke wijze de Gemeente ons financieel mogelijk kan ondersteunen.

Op 30 juni neemt De Raad daarover een besluit.

De sponsorcommissie zit ook niet stil. Men is plannen aan het maken om elke maand iets te organiseren voor de handbal en voetbal.

 

Wij, als Hugo Boys, hopen op een mooie vakantieperiode of dit nu in u achtertuin is of het buitenland.

Kom gezond terug en op naar een mooi seizoen!

 

Bestuur Hugo Boys