Nieuws

Nieuwsoverzicht

Bestuurstafel 16-12-2019

Maandag 16 december 2019

We kregen mooi nieuws van de Rabobank. Uit diverse verenigingen is Hugo Boys gekozen voor een jeugdclinic van AZ. Naast diverse trainers komen er ook spelers van AZ naar ons complex. Dit beloofd een grote happening te worden. Datum is woensdagmiddag 3 juni op sportcomplex Hugo’s. Donderdag 9 januari 2020 horen we meer tijdens een bijeenkomst in het AZ-stadion. Vooralsnog grote dank naar de Rabobank, die ons voorgedragen heeft.

 

Noteer in uw agenda de datum zondag 5 januari 2020. Dan is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de voetbal en handbal. Eerst de traditionele voetbalwedstrijd, een gemixt team van “goud van oud Hugo Boys” en huidige selectie. Deze wedstijd begint om 14. 00 uur. Na de wedstrijd is er een mooi programma is met muziek en natuurlijk een loterij met fantastische prijzen. Hugo Boys wenst iedereen fijne kerstdagen een gelukkig en sportief 2020 toe.

 

De resultaten

In week 49 en 50 kwam alleen het eerste elftal in actie. Overige team waren vrij of de wedstrijden werden afgelast.

Hugo Boys 1

Het team speelde niet best in de thuiswedstrijd tegen Winkel 1. Het stond na 53 minuten met 0-3 achter. De wedstrijd werd overschaduwd door een zware blessure van Bas Haisma. Bas werd afgevoerd door een ambulance naar het ziekenhuis waar men een breuk constateerde in het onderbeen. Bas, sterkte en succes met je revalidatie. De wedstijd werd gestaakt het restant van de wedstijd wordt gespeeld op 19 januari 2020.

De uitwedstrijd tegen de Blokkers presteerde Hugo Boys ondermaats. In de 1e helft creëerde het geen één kans terwijl de Blokkers vijf 100% kansen verprutste. Dan denk je dat een ongeschreven voetbalwet ingaat. Helaas men ging door op oude voet en door diverse fouten liep men tegen een volkomen verdiende 4-1 nederlaag aan. Door deze nederlaag komen de laatste plaatsen angstig dichtbij. Hopelijk brengt de winterstop verandering.

 

Bestuur Hugo Boys