Nieuws

Nieuwsoverzicht

Bestuurstafel 18-11-2019

Maandag 18 november 2019

Zaterdag 16 november kwam het trieste bericht dat mevrouw Beers was overleden. Mevrouw Beers was één van de trouwste, zo niet de fanatiekste supporter van Hugo Boys. Niet alleen omdat haar zoon Henk jarenlang in het eerste speelde maar ook kleinkinderen. Onvergetelijke momenten waren er twee jaar geleden toen ze “pupil van de week” was en zelfs landelijks nieuws werd in het SBS-programma “Hart van Nederland”. We wensen de familie sterkte en kracht toe om dit verlies een plaats te geven.

 

De resultaten

 

Hugo Boys 1

Speelde op 10 november uit tegen Westfriezen. Ondanks een hele goede 1e helft kreeg men in de 2e helft een lesje in effectiviteit. Het werd een geflatteerde 4-0 nederlaag.

In de uitwedstrijd tegen KGB op 17 november werd er knap met 0-2 gewonnen. Nog nooit had Hugo Boys 1 een punt gehaald in Bovenkarspel. Nu werden het er zelfs 3! Door dit resultaat neemt Hugo Boys 1 plaats in middenmoot waar vele ploegen deel vanuit maken.

Hugo Boys 2

De uitwedstrijd tegen Con Zelo werd gewonnen met 1-4. Helaas de week erop, thuis tegen Schagen United, werd er met 0-2 verloren. Volgens de kenners onnodig gezien de vele kansen die niet benut werden.

Hugo Boys 3

Verloor van ZAP 4 met maar liefst 0- 7. De uitwedstijd tegen Schagen United werd met 0-3 gewonnen, de eerste driepunter voor het derde.

Hugo Boys 4

Verloor twee keer op een rij. Eerst werd er maar liefst met 1-6 verloren van Grashoppers 4. De week erna was VVS 46 5 met 2-1 te sterk. Door deze resultaten is het vierde teruggevallen naar de middenmoot.

Hugo Boys JO-19-1

Blijft winnen. Op 10 november won het probleemloos met 0-4 van VZV. Helaas ging de wedstrijd tegen Winkel niet door.