Nieuws

Nieuwsoverzicht

Bestuurstafel 02-12-2019

Maandag 2 december 2019

Naar aanleiding van de gezamenlijke vergadering van Hugo Girls en Hugo Boys is er een lijst gemaakt met aandachtspunten. Uit deze lijst zijn twee speerpunten naar voren gekomen. Dit zijn financiën en communicatie. Afspraak is dat er betreffende beide onderwerpen er werkgroepen komen, die hier mee aan de slag gaan. Einde van de maand is er een gezamenlijk samenzijn met de selectie van de handbal en voetbal. In december vindt dit plaats in de sporthal onder bezielende leiding van Jeroen en Mike.

Noteer in uw agenda de datum zondag 5 januari. Dan is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de voetbal en handbal. Naast de traditionele voetbalwedstrijd een gemixt team van “goud van oud Hugo Boys” en huidige selectie, speelt de handbal ook een wedstrijd buiten. Mits het weer en het programma van da handbal dit natuurlijk toelaat. Wat wel zeker is dat er na de wedstrijd er een mooi programma is met muziek en natuurlijk een loterij met fantastische prijzen.

 

De resultaten

Hugo Boys 1

Heeft een seizoen van diepe dalen en grote hoogten. De thuiswedstrijd tegen DWOW werd met 2-4 verloren. In de 72e minuut stond men met 2-0 voor en speelde men DWOW helemaal zoek. Op een of andere manier was men na de penalty het helemaal kwijt en werd er pijnlijk verloren. Des te knapper was de uit overwinning bij VVS 46. Deze ploeg stond soeverein derde en had kans op de koppositie. Bij rust stond de equipe van Jeroen Slaager al met 0-3 voor. Menig trouwe supporter dacht ojee de tweede helft, echter men gaf bijna geen kans weg en behaalde zo een dik verdiende overwinning. Wederom een primeur voor het eerste. Op naar de volgende twee keer winnen achter elkaar.

Hugo Boys 2

Dendert door! Op 24 november werd koploper VVW 3 gedeclasseerd, met maar liefst 7-1. Volgens de kenners een heuse voetbalshow. Het ene doelpunt was nog mooier dan de andere. De week erop naar West-Frisia 2. Die ploeg stond op de laatste plaats. Van onderschatting was geen sprake en met 1-3 overwinning zette men koers richting De Noord. Door deze resultaten staat het tweede op de vijfde plaats met maar twee punten minder dan de huidige koploper. Spanning alom.

Hugo Boys 3

Kwam één keer in het veld tegen LSVV 4. Na de overwinning veertien dagen geleden tegen Schagen-United, werd er wederom met 3-0 gewonnen en pakte zo de tweede zege van het seizoen.

Hugo Boys 4

Na een mindere periode is het 4e op de weg terug. Op 24 november speelde men met 2-2 gelijk tegen VIOS 3. De week erna werd er met 3-1 gewonnen van Alkmaarse Boys. De emoties laaide hoog op bij de tegenstander. Een cornervlag moest het ontgelden en stampij in en rond de kleedkamer. Dit zijn natuurlijk mindere berichten, maar gelukkig hielden de spelers van Hugo Boys het hoofd koel.

Hugo Boys JO-19-1

Won vorige week thuis met 7-1 van KSV JO-19-3. Helaas ging de wedstrijd op 1 december niet door. Op 8 december is er de kraker thuis tegen VIOS jo 19-2. Beide teams zijn ongeslagen. Wie wint slaat een mooie slag om het kampioenschap.

 

Bestuur Hugo Boys