Nieuws

Nieuwsoverzicht

Verzoek tot overname G-teams van WMC

Woensdag 22 februari 2023

Op dinsdagavond 21 februari heeft het bestuur van Hugo boys het verzoek van WMC behandeld voor de overname van de 3 G-teams. Dit verzoek is unaniem gehonoreerd door het bestuur van Hugo Boys.  

Het gaat over een speciale, maar zeer bijzondere groep van 40 tot 45 mensen, die graag willen voetballen. Deze spelers hebben zowel lichamelijke of verstandelijke beperkingen, die niet in het reguliere voetbal passen. Het stoppen van WMC is voor deze spelers dramatisch. 

Daarom heeft Hugo Boys de G-teams sinds vorige week de mogelijkheid geboden om te trainen en vanaf maart zullen ook de thuiswedstrijden op Hugo’s Sportpark worden gespeeld.  

Het besluit van het bestuur houdt in dat de 3 G-teams door Hugo Boys worden gefaciliteerd om in ieder geval dit seizoen te trainen en hun wedstrijden te spelen op Hugo’s Sportpark. Met als uitgangspunt om de 3 G-teams na seizoen 2022/2023 onder te brengen bij Hugo Boys. Aan het einde van dit seizoen vindt er een evaluatie plaats om van beide kanten te kijken of het voor iedereen  naar verwachting loopt.   

Het meest belangrijke is dan ook dat we de spelers en vrijwilligers met open armen willen verwelkomen.

Bestuur Hugo Boys