Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Foto Dinsdag 7 juni 2022

Jeugdkamp

In het weekend van 26 en 27 mei organiseerde Hugo Girls en Hugo Boys het traditionele jeugdkamp. Dit werd mede door de inzet van diverse leden van HG en HB een succes.

Namens het bestuur van handbal en voetbal dank hiervoor.

 

 

Indeling seizoen 2022-2023

Dit zowel voor de Jeugdcommissie als Technische Commissie een lastige puzzel. We hebben nog even de tijd voordat we de definitieve indelingen door moeten geven aan de KNVB.

Zou mooi zijn als er leden bijkomen. Mocht je iemand weten, die hierover nadenkt, nieuwe leden zijn meer dan welkom!

 

JO 19

Won zijn laatste thuiswedstrijd overtuigend met 8-1. Daarna begon het kampioensfeest met de staf en ouders. Dit werd een geslaagd feest.


Hugo Boys 3

Speelde thuis tegen Flevo 4 de koploper. In de wedstrijd bleek waarom Flevo de koploper is. Ze bleven maar gaan en gingen daarom met een 1-4 overwinning terug naar Middenmeer. Men heeft nog twee wedstrijden voor de boeg. Op zondag 12 juni de uitwedstrijd tegen Succes 3 en op 19 juni de uitwedstrijd tegen DWOW 3.

 

Hugo Boys 1

De derby in het Waarland tegen Con Zelo op 29 mei werd verloren met 3-2. Door dit resultaat is Hugo Boys vrijwel zeker van de nacompetitie.  Door de 6-1 overwinning is Hugo Boys als 12e geëindigd.  Door dit resultaat speelt men tegen de laats geëindigde periodekampioen uit Klasse 4B. Zoals de stand nu is wordt dit DWB.

Uit één duel komt de beslissing. De wedstrijd wordt gespeel op neutraal terrein.

Datum van deze wedstrijd is zondag 19 juni. Houdt de website en facebook goed in de gaten voor meer informatie.

Maandag 6 juni was de laatste thuiswedstrijd tegen VVS 46 gepland. Traditiegetrouw nemen we na de laatste thuiswedstrijd afscheid van spelers en vrijwilligers die stoppen.

Bijzonder is wel het afscheid van Nic de Wit die na 67 jaar! Betrokken te zijn geweest bij Hugo Boys stopt als vrijwilliger. Vanaf 1999 was hij assistent bij het eerste. Ondanks zijn leeftijd was hij voor de spelers een baken in en rond veld. Zoals de spelers het zelf verwoorde een allround motivatiespecialist en teammanager, die het groepsgevoel hoog in het vaandel heeft staan.

Een persoon, die niet op de voorgrond stond, maar wel motiveerde en kon relativeren.

We hebben ook het vermoeden dat Nic geen rood maar oranje bloed heeft in zijn aderen.

Naast assistent bij het eerste heeft Nic ongelooflijk veel betekend en bereikt voor Hugo Boys.  Het is dan ook meer dan terecht dat Nic twee jaar geleden erelid werd van Hugo Boys. Om dit allemaal te benoemen zou dit Contact dikker worden als de kersteditie.

Nic kennende hoeft dit niet van hem. Wat hij wel mag weten is dat Hugo Boys hem hier eeuwig dankbaar voor is. Wat ook niet onderschat mag worden is de vrouw achter Nic. Mede door Ans, die hem ondersteunde, kon Nic zijn vrijwilligerswerk doen.

We hopen ook dat Nic en Ans nog vele jaren als supporters te bewonderen zijn op het complex.

 

Speler van het jaar.

Hugo's Vrienden reikte deze uit. Over het hele jaar heeft de technische staf punten gegeven aan de spelers. Op de 3e plaats Kevin Vanblarcum. 2e plaats Jesper Hoogland en op de 1e plaats Boy Groen. Allen gefeliciteerd!

 

Bestuur Hugo Boys