Nieuws

Nieuwsoverzicht

Plaatjesactie Hugo Boys

Foto Dinsdag 31 augustus 2021

Leuk nieuws: we krijgen ons eigen Club-Verzamelplaatjesalbum!! Jumbo Heerhugowaard heeft Hugo Boys & Hugo Girls dit aangeboden en wij hebben het gezamenlijk met beide handen aangepakt. Een eigen album van het seizoen ‘21-’22. Plaatjes van jezelf en andere leden zijn vanaf 27 oktober 2021 verkrijgbaar bij Jumbo Heerhugowaard.

Ieder krijgt bij aanvang een verzamelalbum met eigen afbeelding op de voorkant. Het wordt dus echt jouw eigen boek, hoe leuk!! Je snapt dat er in korte tijd nog aardig wat moet gebeuren. Dit betekent dat we een strakke planning zullen hebben en iedereen zijn uiterste, uiterste best moet doen om deze planning soepel te laten verlopen.

De komende 2 weken wordt iedereen op de foto gezet door de fotograaf en er zullen ook foto’s gemaakt worden op het Sportcomplex tijdens trainingen en wedstrijden van de teams. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van jouw ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden en dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan! Er is natuurlijk geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie.

Toestemming geven gebeurt online: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/HugoBoys. Graag gelijk doen zodat wij zo snel mogelijk alles compleet hebben, kost maar minuutje!