Nieuws

Nieuwsoverzicht

Coronavirus sluit Hugo's Sportpark

Donderdag 26 maart 2020

Sinds 15 maart is Hugo’s sportpark gesloten vanwege het coronavirus. Dit zal tot minimaal 6 april duren en vermoedelijk voor een langere periode. Hugo Boys is een open sportvereniging, maar het is verboden door de gemeente om het open te stellen voor ‘eventjes te sporten’. Er geldt voor alle buitensportverenigingen een algeheel sluitingsverbod. Dit houdt in dat er geen groepsactiviteiten mogen plaatsvinden op het sportpark. 

 

Vanuit de sportverenigingen zullen er geen activiteiten plaatsvinden totdat er meer bekend is over de voortgang. Echter is het dus ook verboden om op eigen initiatief met groepen te gaan sporten op de accommodatie. 

 

Op de sportaccommodatie hangen bordjes met de tekst:

'Hugo’s Sportpark is gesloten ivm het Coronavirus. Het is verboden om samen te sporten op de accommodatie. Er wordt door de gemeente op gecontroleerd en waar nodig boetes uitgedeeld'

 

Wanneer er meer informatie beschikbaar is over wanneer er weer gesport mag worden, zal dat uiteraard bekend worden gemaakt. Voor nu wensen wij allen die er mee te maken hebben veel sterkte met het coronavirus.

 

Let een beetje op elkaar!