Nieuws

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website Hugo Boys gelanceerd

Foto Zaterdag 26 oktober 2019

De afgelopen maanden heeft JK Webdesign hard gewerkt aan een nieuwe website voor Hugo Boys. Sinds 27 oktober staat de nieuwe website online en zijn wij, Hugo Boys, zeer trots op het resultaat wat JK Webdesign heeft neergezet. JK Webdesign heeft de afgelopen vijf jaar de website verzorgd en met deze nieuwe website kan Hugo Boys weer jaren vooruit. 

 

Onder het kopje ‘wedstrijden’ vind je alle wedstrijden of juist van een specifiek team het hele programma. De teampagina is volledig vernieuwd en hier vind je alle relevante info zoals het programma, de uitslagen en de standen. De website bevat een archief van alle wedstrijdverslagen. Zo kun je zien hoe de wedstrijd uit 2015 of 2016 tegen een bepaalde tegenstander verliep. Wie de doelpunten maakte etc. 
 

Hugo Boys wil via deze weg JK Webdesign en in het speciaal Robbert Jongkind nogmaals bedanken voor het harde werk wat er is geleverd om deze nieuwe website te lanceren. Ziet u verbeteringen of foutjes in de nieuwe website, meld het bij website@hugoboys.nl.